perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pikkarit.net palasi takaisin

Se on täällä taas! 

Kuukausien tauon jälkeen, pikkarit.net palaa takaisin elävien kirjoihin. Yleisilme on suhteellisen samankaltainen, mutta monia muita uusia ominaisuuksia on luvassa. Mielestäni tärkeimpänä ehkä Tunnistautunut -status myyjille, josta olen tainnut aikaisemmin jo mainitakin. Status siis takaa sen, että myyjä on henkilökohtaisesti omilla oikeilla tiedoillaan maksanut jäsenmaksun ja tunnistautunut ylläpitäjälle oikeaksi henkilöksi. Maksu on kuukausittainen, 4.9e per kuukausi, jonka ylläpitäjä on määrittänyt sopivaksi summaksi, eikä se mielestäni mitenkään paha hinta ole. Sivuston perustaja joutuu tekemään paljon vapaaehtoista työtä pikkarit.netin ylläpitämiseksi, mikä on varmasti aikaa vievää ja käsitykseni mukaan siihen uppoaa enemmän tai vähemmän rahaa. Näin ollen on ihan hyvä ottaa tuo viiden euron maksu niiltä jotka haluavat tunnistautua - sillä saa myös lisänäkyvyyttä sekä muita etuuksia. Oleellisinta tunnistautumisessa on kumminkin se, että sillä saa karsittua hiukan epärehellisiä yksilöitä pois. Luulen siis että tästä ominaisuudesta on ennen pitkää hyötyä, varsinkin juuri ostajille, jotka voivat ennen kauppojen solmimista katsoa ketkä ovat tunnistautuneet. Olettaisin että sitä kautta heidän on helpompi ja turvallisempi luottaa myyjään.

Sivustoille on luvassa myös chat -osio! En ole varma, kuinka se tulee toimimaan ja onko se kaikille vapaasti käytössä, mutta ajatus on ihan mielenkiintoinen. Varsinkin jos ei itse jaksa sähköpostien kanssa sähläillä tai haluaa nopeasti kysyä myyjältä jotakin.

Tunnustusten luola antaa hauskan touchin sivuille. Sinne voi vapaasti anonyyminä purkaa omia seksuaalisia fetissejään koko maailmalle nähtäväksi. 

Löydätte minut oman blogini lisäksi myös yhtenä pikkarit.netin blogikirjoittajista. Sivustolle on siis aukaistu sen oma blogi, jonne muutama ylläpidon valitsema myyjä kirjoittelee artikkeleita, kokemuksia, arvosteluja, mielipiteitä, haastatteluja... mitä nyt milloinkin. Aihepiiri oletettavastikin pyörii pikkareiden, fetissien sekä seksuaalisuuden ympärillä. Blogiin pääset tästä. Ensimmäinen postaukseni pikkarit.net blogiin kulkee nimellä Käytetyt pikkarit - faktaa ja fiktiota.

Sivusto on vasta hiljattan lähtenyt uudestaan käyntiin joten kestää vielä aikansa kunnes kaikki myyjät sekä ostajat sinne tiensä löytävät takaisin. Hyvään alkuun on jo päästy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti