tiistai 24. toukokuuta 2016

Pikkarishoppailua!

Pikkuhousujen hankkiminen on hyvinkin oleellinen asia tässä harrastuksessa, joten kerron hiukan mieltymyksistäni pikkareihin ja niiden ostoon liittyen.

Minä en tykkää ollenkaan epämukavien pikkareiden käytöstä, olivat ne sitten kuinka ihania tahansa. Pikkarit ovat kumminkin yksi tärkeimmistä vaatekappaleista. Niiden tarkoitus on suojata ja pitää kriittiset paikat piilossa. Alushousuja käytetään joka päivä, itse myös yleensä nukun ne päällä. Joten miksi ihmeessä tuntea olonsa epämukavaksi? Kun perusvaatetus on kunnossa ja tuntuu hyvältä, niin on olokin paljon parempi, antaen kehon liikkua vapaammin ja itsevarmemmin. Näistä syistä valitsen aina materiaaleja, jotka ovat hyväntuntuiset päällä. Mitään liian karheaa tai paksua en koskaan osta. Suosin eniten pehmeää puuvillaa ja liukkaan tuntuista, sileää kangasta. Nämä ovat miellyttäviä paljasta ihoa vasten.

Toinen asia mistä olen tarkka, on värit sekä kuviot. Pidän yksinkertaisuudesta, simppelistä ja kauniista. En halua että pikkarit näyttävät sekavilta kymmenillä symboleilla, siksakeilla, pilkuiilla tai kiekuroilla varusteltuina. Usein ostan selkeitä, yksivärisiä alusvaatteita. Tietyt minua miellyttävät printit ja kuviot ovat kuitenkin ok, kuten esimerkiksi jotkut eläinkuosit, sievät kukat sekä hedelmät. Koriste-elementteinä rusetit, pitsi, kirkkaat kivet ja verkot ovat kivoja. Liika on kumminkin liikaa, eli ei röyhelokauhistuksia. Väreistä käytän eniten kirkkaanpunaista, viininpunaista, pinkkiä, vaaleanpunaista, tietynväristä liilaa, hopeaa, valkoista ja mustaa. Kovin räikeitä värejä en osta, sillä monet niistä lähinnä häiritsisivät minua. Ehdottoman EI -tuomion saa harmaa, ruskea, vihreä, oranssi ja kulta.

Eniten käytän tavallisia pikkareita sekä stringejä. Ne ovat minusta kaikista mukavimmat päällä. Pitkät mummokalsarit ja bokserimallit saavat jäädä kauppaan. Hipstereitä saatan käyttää joskus. Normaalit pikkarit ovat enemmän rennossa arki- ja yökäytössä ja stringit taas hameita sekä mekkoja pitäessä, kuten myös viihdeiltoina tai seksikkäiden rintaliivien kanssa yhdistettyinä. Huomiota mallissa kiinnitän siihen, että se peittää edestä sen minkä kuuluukin, pikkarit eivät ole liian tiukat ja ne istuvat päällä nätisti. 

Tiivistettynä siis tärkeintä on minulle laatu sekä se että minulla on pikkareissa mukava olo ja koen ne hyvännäköisinä. Ostan itseäni miellyttäviä alusvaatteita, en niinkään ajattele mitä muut ostavat tai mikä on tällä hetkellä muodin huipulla. Toisinaan haluan käyttää söpöjä pikkareita, toisinaan taas hiukan seksikkäämpiä. Riippuu mielialasta sekä tilanteesta.

Usein teen pikkariostokset netin kautta (linkit pariin suosikkiini tekstin lopussa!). Se on helppoa ja saan toimituksen suoraan lähikauppoihin. Se sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliini, vaikka tietysti teen myös ostoksia paikan päällä kaupoissa. Joskus tilaan pikkareita myös jenkeistä tai briteistä, mutta harvemmin. Yleensä ostan aika perushintaisia pikkareita, mutta joskus myös hiukan kalliimpia, erityisliikkeestä ostettuja merkkipikkareita. Näistä saatan maksaa jopa yli 45e kappaleelta. Merkeistä en yleensä kauheasti välitä, mutta alusvaatteissa minulta löytyy ehdottomia suosikkeja: mm. Calvin Klein, Victoria's Secret sekä Chantelle.

Tänään kävin alkavan kesän kunniaksi kaupungilla shoppailemassa sekä hakemassa parit netistä ostamani pikkarit. Tässä muutamat!
Näkyy varmasti mitkä värit ovat suosiossani! Itse tykästyin kovasti noihin leopardikuosisiin stringeihin sekä noihin tavallisiin pikkareihin joissa takaosa on kokonaan pitsiä.

Tässä vielä lopuksi lupaamani nettikaupat, joista itse välillä teen tilauksia: 

http://nelly.com/fi/
Täältä ostan yleensä merkkituotteet.
http://www.bubbleroom.fi/
Täältä saa muutamia hyviä merkkejä kuten myös hiukan tavallisempia alusvaatteita.
http://www.boutique-loulou.fi/
Hiukan uudempi tuttavuus, löytyy suhteellisen edullisesti tavallisempia pikkareita.
https://cubus.com/fi/
Edullinen peruskauppa, hinta-laatusuhde on hyvä ja siihen verrattuna tuotteet erittäin hyvää laatua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti