lauantai 24. syyskuuta 2016

Kuulumisia, osa 1

Menipäs kesä ihan uskomattoman nopeasti! Ei se minua toisaalta kyllä haittaa, olen enemmän syksy- kuin kesäihminen luonteeltani, vaikka molemmissa toki on omat hyvät ja huonot puolensa. Syksyllä voi nauttia upeasta värikirjosta, kuunnella sateen ropinaa ja pukeutua hiukan monipuolisempiin asukokonaisuuksiin. Ei tarvitse miettiä onko liian kuuma taikka liian kylmä, vaan ulkona on juuri sopiva lämpötila kulkea missä haluaa. 


Viestittelen ja juttelen kuukausittain sähköpostin välityksellä useiden ihmisten, mm. teidän lukijoiden kanssa. Tuosta Kristianin haastattelusta tulikin paljon hyvää palautetta! Ilmeisesti kirjoitus rohkaisi ja inspiroi useampia ihmisiä, mikä on aivan mahtavaa! Tässä kohdin voinkin jo sitten kertoa, että suunnittelen jatkavani tätä pikkariharrastelijoiden haastattelua. Haluaisin useita haastatteluja samoilla kysymyksillä mutta jokainen eri henkilöillä. Jokaisella on kumminkin täysin erilaiset kokemukset ja tunteet, joten näin ollen saisimme paljon eri näkökulmia sekä ajatuksia julki. Mielestäni näitä olisi mielenkiintoista verrata toisiinsa ja katsella, kuinka paljon erilaisia ihmisiä harrastajakuntaan mahtuukaan! Ja ehkäpä voimme siinä samalla oppia toinen toiseltamme jotakin. Näitä haastatteluja ajattelin tehdä suunnilleen kerran kuukaudessa tai kahdessa. Aluksi otan haastatteluun tuttuja harrastajia/blogikumppaneita, ja sen jälkeen luultavasti kyselen tätä kautta halukkaita. Vielä tässä vaiheessa kumminkin on turhaa laitella minulle sähköpostia osallistumismielessä, ilmoitan kyllä sitten täällä kun kaipailen lisää haastateltavia.

Kuten tuossa aikaisemmin mainitsin, niin minun tulee kirjoiteltua aika paljon ihmisten kanssa sähköpostin välityksellä (vaikka kaikille eikä kaikelle tosiaan olekaan aikaa) ja aina välillä kohdalle sattuu ihan uskomattomia helmiä! Tällä tarkoitan ihmisiä, jotka tavalla tai toisella, usein olemalla omia aitoja persooniaan, tekevät minuun vaikutuksen. Viime viikolla kohdalleni sattui todella upea ja lämminsydäminen herrasmies, jonka kanssa juttelimme ihan yleisesti seksuaalisuudesta sekä joistakin häneen itseensä kohdistuvista asioista. Vaihdoimme mielipiteitä ja aatteita tämän lyhyen viestittelymme aikana, joka oli oikein antoisaa meille molemmille. Tässä eräs hänen viesteistään, joka sai minut ihan herkistymään:

"Kiitos ymmärryksestäsi. Kiva että oot vastaillut mun viesteihin, vaikket siitä mitään hyödykään. Kiitän sinua että olet ymmärtänyt minua, ja auttanut löytämään seksuaalisuuttani. Sillä alalla otan vasta ensi askeleita. Olet niin herttainen ja iloinen nainen, että se hyvä tuuli tarttuu sinusta. En häiritse sinua enempää, haluan kiitttää sinua kaikesta, että olet ollut minun tukenani seksin tuntemisessa. Kiitos kiitos kiitos. Olet ihana Nainen. Haleja sinulle."

Toki hän sanoi viestittelyjemme aikana paljon muutakin herttaista josta minulle tuli ihan kyynel silmäkulmaan, mutta tässä nyt osa siitä. Kauniisti puhuvia herrasmiehiä on nykyään niin harvassa. Eniten mieltäni kumminkin lämmitti se, että huomasin hänen olevan täysin aito oma itsensä ja puhuvan rehellisesti sydämestään. Oli aivan erityisen upeaa asioida ja jutella hänen kanssaan! Kiitos siis hänelle vielä näin blogikirjoituksenkin kautta!

Minusta on aina ihana kuulla, jos olen voinut olla avuksi toiselle osapuolelle. Pyrin aina rohkaisemaan ihmisiä omien fantasioidensa, fetissiensä ja seksuaalisuutensa kanssa, sekä rohkeasti kokeilemaan uutta, jos se vain tuntuu omalta jutulta (eikä henkilöllä ole aikomusta toteuttaa mitään, mikä olisi vastoin jonkun toisen tahtoa).

Mutta että joku ihan oikeasti kokee, että minusta on ollut apua, oli se sitten rohkaisemista, kuuntelemista, jonkun pikkarifantasian tms. toteuttamista... mikä voisi oikeasti olla upeampi fiilis? Olen vaikuttanut positiivisesti jonkun ihmisen kokemukseen tai seksuaalisuuteen, johonkin osaan hänen elämästään, tehnyt toisen ihmisen oikeasti iloiseksi ja tuonut piristystä hänen päiväänsä... se jos mikä tuo minulle erittäin hyvän olon, auttaa ja motivoi minua jaksamaan sekä luo hyvin pitkään kestävän hymyn huulilleni!

Nauttikaapas kaikki syksystä ja muistakaa kohdella toisianne hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti