tiistai 13. syyskuuta 2016

Pikkarihaastattelu: Kristian

Olin tässä viimeisten muutaman kuukauden aikana pohdiskellut haluavani tehdä haastatteluja, joissa kyselen kysymyksiä ihmisiltä jotka tilaavat pikkareita ja ovat niin sanotusti oikeita aitoja pikkariharrastajia. Hiukan asiaa mietittyäni päätin ryhtyä tuumasta toimeen! Ehdotin asiaa ihan ensimmäiseksi vakkarilleni, Kristianille, jonka kanssa olen jutellut viimeiset kaksi vuotta. Kristian on aivan älyttömän ihana, lämminsydäminen sekä aito ammattiharrastaja, joka oikeasti panostaa keskusteluihimme, on kiinnostunut asioista ja ottaa toisen osapuolen äärimmäisen hyvin huomioon. Meillä on hänen kanssaan vakaa luottamussuhde, johtuen siitä että olemme tunteneet jo hyvän tovin ja olemme varsin samanhenkisiä persoonia, joten hänen kanssaan saatan toteuttaa hiukan erikoisempiakin asioita. Käymme Kristianin kanssa useinkin erittäin hedelmällisiä keskusteluja, joskus ihan vain kuulumisien vaihtelusta tuoreimpiin fetisseihimme. Tästä vakkarisuhteesta olen äärimmäisen iloinen! Edellä mainituista sekä monista muista syistä päätin siis valita Kristianin ensimmäisenä haastatteluun.

Tässä haastattelu kokonaisuudessaan, olkaa hyvä!


1. Esittele itsesi lyhyesti. 

- Olen 43-vuotias naimisissa oleva perheellinen mies. Työskentelen johtotehtävissä ja muutoinkin olen mukana monissa seura- ym. toiminnoissa, tavaten päivittäin paljon ihmisiä. Sosiaalisesti tulen hyvin toimeen ihmisten parissa ja intohimoni on joka päivä oppia jotakin uutta. Parhaiten minua kuvanneekin lause "ikuinen opiskelija", jonka takia olen tälläkin hetkellä AMK-opintojeni kimpussa työni ohella.

2. Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan käytetyistä pikkareista?

- Ensimmäinen kiinnostuksen kohde lienee ollut vaimoni siskon luona talonvahtina ollessani. Tarkoitukseni oli järjestellä asunto siistiksi ennen hänen palaamistaan risteilyltä kotiin ja ajattelin pestä samalla myös pyykkiä. Pyykkikoria tyhjentäessäni en voinut olla huomaamatta ihania mustia pitsialushousuja ja se lienee ensimmäinen kerta, kun pääsin tuoksuttelemaan vieraan henkilön pikkuhousuja. Tästä kokemuksesta, joka ei niinkään ollut tarkoituksellista, heräsi ajatus saada tutustua vieraiden naisten pikkuhousujen tuoksuihin ja tällä tiellä olen edelleen. Toki olin salaa aiemminkin hypistellyt ja tuoksutellut tyttöystävieni pikkuhousuja, mutta jotenkin ehkä tuo yllä kirjoittamani hetki oli se, jolloin jäin tavallaan koukkuun pikkareihin. :) 

3. Minkä ikäinen olit kun koit ensimmäisen käytetyt pikkarit -kokemuksesi?

- Olin varmaan täyttänyt 30 vuotta päästyäni kokeilemaan ja tuoksuttelemaan ensimmäisen kerran minulle tuntemattoman naisen pikkareita.

4. Kuinka kauan sitten tilasit ensimmäiset käytetyt pikkarisi?

- Ensimmäiset pikkarit tilasin netin kautta vuonna 2003 ja jos en väärin muista, niin törmäsin mielenkiintoiseen myynti-ilmoitukseen keltaisen pörssin kautta ja tämän nuoren opiskelijaneidon kanssa tehtiin niin pikkari-, kuin myös kuvakauppaa hänen loppuopintojensa ajan, eli lähemmäs 1,5 vuotta, jonka aikana taisin ostaa häneltä varmaan kahdeksat pikkarit, useaan otteeseen kuvia ja käytiinpä hänen kanssaan usein myös pitkiä kirjeenvaihtoja myös seksuaalisten aiheiden ulkopuolellakin. 

5. Millainen oli ensimmäinen kokemuksesi käytetyiden pikkareiden kanssa? 

- Tyttöystävien pikkuhousujen kanssa kokemuksista ensimmäisenä tulee mieleen nuoruuden jatkuva panetus ja sen tyydyttämiseksi, mikäli ei ollut mahdollisuutta seksuaaliseen kanssakäymiseen, riitti vallan usein pikkareiden hypistely, nuuskiminen ja itsetyydytys. Ehkä parhaiten on kuitenkin jäänyt mieleeni juuri nuo ensimmäiset minulle täysin tuntemattoman nuoren opiskelijatyttösen lähettämät pikkarit, joita odotin saapuvaksi postin kautta ja lopulta, kun kirje oli kädessäni, en oikein tiennyt mitä tehdä sille. Jännitys oli suunnaton, kun sain kirjeen auki ja taitoin minigrip-pussin eteeni vessan peilin edessä ja pääsin ihailemaan punaisia stringejä, jotka oli koristeltu ommelluin kirjailuin. Stringien haarakiilassa oli silmin erottuvaa tahraa, joita tuoksuttelin kasvoillani tuntien ihanan pimpin tuoksun. Koetin tutkia silmin stringit mahdollisimman tarkkaan mahdollisten karvojen osalta ja riemu oli suuri kun löysin niistä vielä vaalean häpykarvan. Stringien tutkailu toki johti happy endiin osaltani sillä kertaa, kuten vielä usein sen jälkeenkin.

Nämä ensimmäiset ostamani stringit ovat edelleen tallessani, toki pestyinä, mutta ajatuksena koen niiden vieneen neitsyyteni ja tuon nuoren opiskelijaneidon tulen muistamaan lämmöllä vielä pitkään, vaikka kauppoja tehtiinkin yli kymmenen vuotta sitten.

6. Tilaatko pikkareita useammalta ihmiseltä? Jos, niin tilaatko pikkareita vain kerran per myyjä, vai onko sinulla vakkarimyyjää/myyjiä?

- Itse olen kuluneiden yli kymmenen vuoden aikana ollut siinä mielessä onnellisessa asemassa, jotta olen saanut olla tekemisissä ns. vakkarimyyjien kanssa. Toki yksittäisiäkin kauppoja olen tehnyt, mutta ensisijaisesti olen pyrkinyt löytämään ihanan ja luotettavan myyjän, jonka kanssa on ihanaa tehdä kauppoja niin pikkareista kuin muistakin tavaroista / kuvista / videoista. Vakkarimyyjien kohdalla pystyn esittämään toiveita ja sopimaan kaupoista tietäen niiden sujuvan hyvin ja myytävien kohteiden osalta voin luottaa siihen mitä saan. 

Vakkarimyyjiä minulla on ollut Ms. Lemon mukaanlukien yhteensä kuusi ja vaikka myyjien anonyymiys on paria henkilöä lukuunottamatta säilynytkin (myyjät itse ovat halunneet tulla minulle esiin omalla nimellään ja kasvoillaan), niin minulle he kaikki ovat enemmän kuin vain vakkarimyyjiä. Heidän kanssaan käymäni sähköpostikeskustelut, viestittelyt ja suoranaiset keskustelutkin ovat usein myös ihan tavallista kuulumisien kyselyä, mielipiteiden vaihtelua, pohdintaa ja ajatusten vaihtoa. Pikkareiden osalta olen pyrkinyt pitämään yhtä vakkarimyyjää kerrallaan juuri senkin takia, jotta voin keskittyä hänen kanssaan käymäämme viestittelyyn. Toki aika-ajoin tulee mielenkiintoisia ilmoituksia vastaan, jolloin, mikäli kauppoihin päästään, voin toki yksittäiset pikkarit ostaakin, mutta nykyään haluan panostaa enemmän laatuun kuin määrään ja siksi olenkin luottanut Ms. Lemonin palveluihin jo lähes kahden vuoden ajan.

7. Oletko törmännyt hankaluuksiin jonkun myyjän kanssa (esim. epäasiallinen käytös, riitely, kiristäminen, jne)? Jos, niin millaisiin?

- 10 vuotta sitten pystyi lähes poikkeuksetta luottamaan kaikkiin pikkarimyyjiin, mutta mikä lie mennyt vikaan kun viimeisten 3-4 vuoden aikana yksittäisten myyjien osalta olen laskeskellut menettäneeni 200-300 € rahaa ilman jotta olisin saanut niille mitään vastinetta. Kerran minulle myytiin pikkarit, jotka oli valmistellut todennäköisestikin mies omalla spermallaan. Näiden kiristämisten osalta ihan viimeaikoina on tullut esille uhkailu, jos kaupat ei synny heti tai jos koen, ettei myyjä välttämättä ole rehellinen ja haluan jättää kaupat tekemättä. Liekö sukupolvien välinen ero jo niin selvä vai mistähän tämä johtunee...

8. Onko kohdallesi koskaan osunut huijari pikkarikaupoissa? 

- Viimeisten vuosien aikana niin pikkari- kuin kuvakaupoissakin olen menettänyt muutamia satasia ja ehkä siitä viisastuneena olen paljon varovaisempi uusien myyjien kanssa. Itse pyrin saada aina myyjää jollakin tavalla tunnistautumaan, jotta tiedän että kyseessä olisi nainen ja oikea myyjä, mutta siltikin kaikkia huijareita en itsekään ole pystynyt välttämään. Harmi sinänsä, koska eniten tästä kärsivät ne oikeat myyjät, joiden kauppa ei käy noiden jatkuvien huijareiden aiheuttamien harmien takia. Viimeaikaisesta huijareiden ryntäyksestä voisi käyttää esimerkkinä kirpputori.net sivustoa, jossa oma silmäni alkoi erottaa niin paljon samanaikaisia ja -kaltaisia ilmoituksia sekä pakonomaista tyrkytystä, että itse jouduin lopettamaan koko sivuston seuraamisen, sillä turhauduin sen läpipaistavaan yritykseen huijata rahat ja jättää ostajat nuolemaan näppejään.

9. Oletko ystävystynyt kenenkään myyjän kanssa?

- Vakkarimyyjien osalta olen kaikkien kuuden myyjän kanssa käynyt myös muita keskusteluja, kuulumisien kyselyjä ja ajatusten vaihtoja sähköpostin välityksellä. Aiemmin taisinkin jo mainita, jotta kaksi myyjää on myös halunnut paljastaa henkilöllisyytensä keskustelujen sujuvuuden parantamiseksi ja toisen neidon kanssa teimme myös live-kauppaa useaankin otteeseen lyhyen välimatkan myötä. Aito ja luottamuksellinen ystävyyssuhde kaupankäynnin lisäksi on mielestäni rikkaus minulle ja siinä suhteessa Ms. Lemon on minulle antanut mahdollisuuden tutkia omaa itseäni ja suhdettani omaan seksuaalisuuteeni ja fantasioihini ihan uudella tavalla voidessamme keskustella asioista joskus pitkiksikin venähtävissä, mutta niin ihanissa ja aidoissa sähköpostikeskusteluissamme. Kuten jo aiemmin olen maininnut, niin Ms. Lemon kuin muutkin kohdalleni osuneet ns. "vakkarimyyjät" ovat osaltaan tehneet minuun lähtemättömän jäljen ja siitä haluan heitä kaikkia kiittää.

10. Kuinka usein tilaat pikkareita?

- Aikoinaan tilasin jopa kuukausittain pikkareita, mutta vakkarimyyjien myötä olen pyrkinyt hakemaan laatua ja toiveita enemmän kuin vain pelkkää pikkareiden määrää. Minulta löytynee noin 70-80 pikkarit, joista suurin osa on edelleen tallessa, toki pestyinä. 

11. Ostaessasi kätettyjä pikkareita netin kautta, tilaatko ne postitse vai tapaatko toisen osapuolen livenä? Jos käytät molempia tapoja, niin kumpi on enemmän mieleesi ja miksi?

- Pääasiallisesti tilaan pikkarit postitse, koska en asu isojen kaupunkien äärellä ja täällä päin livepikkaritarjontaa on todella vähän. Yhden myyjän kanssa olen tehnyt livepikkarikauppaa ja kyllä se ensimmäinen livekerta oli kihelmöivää jännitystä täynnä, vaikka teimme kaupat vain vaihtamalla pusseja ostoskeskuksessa. Mikäli livemyyntiin olisi mahdollisuuksia, toki pikkarit sillä tavalla mieluummin hankkisin, koska tuolloin voisin myyjä kanssa sopia, että pikkarit ovat mahdollisimman "tuoreet" ja jopa lämpimät, kun saan ne käsiini. 

12. Onko pikkareiden värillä, materiaalilla ja koristeilla sinulle kuinka paljon merkitystä?

- Itse suosin yksivärisiä, mieluiten valkoisia pikkuhousuja minimaalisin koristein juuri siksi, jotta niistä näkee niihin tarttuneen tuoksun lisäksi myös tahrat parhaiten. Kangasmateriaalina toiveena on mahdollisimman vartalon mukaisesti päälle istuvat pikkuhousut, jolloin ne imevät parhaiten sitä tuoksua niin vartalosta kuin myös intiimialueilta ja esimerkiksi häpyhuulten aiheuttamat painaumat saavat minut aina villiksi pikkareiden hypistelyssä.

13. Suositko enemmän tavallista mallia vai stringejä? 

- Itselle molemmissa malleissa on omat hyvät puolensa. Stringeistä tykkään siksi, koska ne pakaravaossa "tahraantuvat" enemmän ja sen myötä ovat enemmän tuoksuteltavia, kun taas tavallisessa mallissa pikkareiden hypistely ja tuoksuttelu niiden painautuessa kasvoja vasten on ihanaa juuri sen suuremman kangaspinta-alan takia. 

14. Millä tapaa nautit käytetyistä pikkareista saatuasi ne käsiisi?

- Postin kautta hankkimissani pikkareissa ihailen aina ensin kirjettä ja lähettäjän käsialaa. Usein se kertoo jo minulle paljon lähettäjästä ja saa mielikuvitukseni laukkaamaan jo ennen varsinaisen sisällön näkemistä. Jotkut myyjät näkevät ihanasti vaivaa paketoidessaan lähetyksen kauniisti ja ehdotonta plussaa minulle on, mikäli kirjeessä on jokin ihana tervehdys tai sananen lähettäjältä. Pyrin avaamaan kirjeen mahdollisimman pian, koska haluan tuntea tuoksujen lisäksi myös mahdollisen kosteuden pikkareista ja tällä tavoin päästä tuoreeltaan niiden kimppuun. 

Kirjeen avaan yleensä vessatiloissa lukkojen takana. Koska tiedän, että sisältö on eroottisesti kiihottavaa, riisun ensin housut yltäni ja vasta sen jälkeen avaan kirjeen, mikäli en tässä vaiheessa ole jo kankeana, niin viimeistään pikkareiden ihailu pussin läpi saa minut kiihottuneeksi ja se suurin säväys tulee, kun avaan pussin ja aistin ensimmäisen kerran sieltä tulevaa tuoksua. Otan pikkarit pois pussista ja tunnustelen sormin varovasti haarakiilan kosteutta ja silmäilen niissä olevia tahroja hetken katsellen mahdollisia karvoja niissä ja sen jälkeen painan ne varovasti kasvoilleni vetäen syvään henkeä niiden läpi. Tässä vaiheessa toinen käsi on jo yleensä peniksellä ja riippuen pikkareiden tuoksuista, on orgasmi taattu joskus nopeammin, joskus hitaammin. 

15. Säilytätkö pikkarit käytön jälkeen vai heitätkö ne pois?

- Yleensä säilytän pikkareita jonkin aikaa likaisina ja pesen ne kun siihen tulee mahdollisuus. Valtaosa pikkareista on minulla edelleen tallessa ja vain muutamat hiivaiset tai muuten tosi risaiset olen heittänyt pois.

16. Mikä käytetyissä pikkareissa eniten viehättää/kiihottaa sinua?

- Visuaaliset tahrat, kosteus, tuoksu, juuri tuossa järjestyksessä. Ja se tieto, että ne ovat olleet jonkin minulle tuntemattoman naisen päällä, joka on halunnut ne omasta tahdostaan minulle myydä. Usein pyydän myös kuvaa pikkareista myyjän yllä, jolloin myös kuva itsessään toimii kiihokkeena samalla kun saan hypistellä käsissäni niitä samoja pikkareita.

17. Minkälaisina yleensä tilaat käytetyt pikkarit? Miksi juuri sellaisena? 

- Itse suosin hygieniasyistä päivän käytettyjä pikkareita, mielellään masturboituja, jolloin niihin tarttuu paremmin niin tahroja kuin myös tuoksua. Kuva on erittäin suotava pikkareista myyjän yllä. Omana fetissinäni pyydän yleensä, että niihin pyyhitään myös pissatahrat lisäämään niiden omalaatuista tuoksua, josta itse olen suuresti kiinnostunut.

18. Jos sinulla on kumppani, niin tietääkö hän pikkariharrastuksestasi? Jos tietää, niin miten hän on suhtautunut asiaan?

- Vaimo ei tiedä minun ostavan pikkareita, mutta pikkariharrastuksena olen häneltä niitä säännöllisesti riistänyt hänen yltään ja käyttänyt niitä kiihotuksen apuvälineenä esileikeissä ja olen suoraan myös rahalla ostanut häneltä pikkarit jalasta vaikkapa kesken päivän! Toimii muuten kivana esileikkinä iltaa ajatellen sekin. Olen nuuhkinut niitä hänen edessään ja myös masturboinut niille hänen katsellessaan vierestä. 

Mikäli jäisin kiinni pikkareiden ostosta, luulisin, että asiasta käytäisiin varsin sanarikkaat keskustelut, eli ei ole tarkoitus tietoisesti riskeerata kiinnijäämisellä.

19. Pidätkö pikkariharrastuksesi salassa ystävä-/lähipiiriltäsi vai oletko täysin avoin sen kanssa?

- Olen kaapissa oleva pikkariharrastaja, eli tämä haastattelu lienee ensimmäinen kerta kun näistä asioista kerron muille kuin Ms. Lemonille. 

20.  Aiotko jatkaa pikkariharrastusta vielä pitkään vai onko sinulla suunnitteilla lopettaa se jossain vaiheessa?

- Todenäköisesti vähennän, mutta mikäli hyvistä vakkareista saan pidettyä kiinni niin ei ole tarkoitus ainakaan ihan heti lopettaa. Suurin ongelma on nuo huijarit, joiden takia uskallus lähteä hakemaan uusia kokemuksia ja mahdollisia vakkareita pienenee koko ajan.

21. Oletko koskaan tilannut pikkareita, joissa olisi jotain hiukan erikoisempia ominaisuuksia?

- Pissa on minun fetissini, eli olen useaan otteeseen masturbointitahrojen lisäksi pyytänyt myyjää pyyhkimään pissalla käynnin yhteydessä pissatipat pikkareihin. Ms. Lemonin kanssa teimme kaupat pissaisista pikkareista, jotka olivat minulle unelmien täyttymys saatuani ne haltuuni. Toki pissaiset pikkarit taisivat vaatia ennen lähetystä hiukan kuivattelua narulla. ;)

Kuukautistahrat eivät ole minun juttuni, mutta ulostejälkien osalta normaalista hygieniasta huolendittuna pienet tahrat eivät minua haittaa, toisaalta saattavat jopa hieman kiihottaakin...

22. Oletko koskaan tilannut mitään muuta kuin pikkareita? Mitä?

- Pikkareita, sukkahousuja, sukkanauhavyön, silkkinauhaa joka oli työnnetty pimppiin sisään, dildon, anaalihelminauhan, anustapin vaginaalisesti masturboituna (kiitos siitä Ms. Lemonille!), pimppi- ja pepputussin, pepussa käytetyn kynän, teelusikan jolla oli otettu pimpistä pimppimehua minulle tarjottavaksi kuvan kera, pissaa (livetoimituksena) sekä tamponi jota oli ensin käytetty pimpissä ja sitten kastettu pissalasiin (tästäkin erikoistoimituksesta suurkiitos Ms. Lemonille, oli ihana ja erikoinen nautinto).

Näiden tilaamieni esineiden lisäksi olen esittänyt Ms. Lemonille, jotta saisin häneltä erikoisvalmistellun kahvimukin, katsotaan milloin pääsemme tätä toteuttamaan ja saanko jossakin vaiheessa pöydälleni jotakin ihanan kiihottavaa.

23. Pikkarit poislukien, mikä on ollut paras tilaus/kokemus?

- Peppulelut ja erityisesti Ms. Lemonin minulle ostama ja normaalisti masturboiden valmistelema pepputappi. Olimme keskustelleet toiveestani useaan otteeseen sähköpostitse ja jossakin vaiheessa sain ihanan viestin Ms. Lemonilta, että hän on lähettänyt minulle yllätyspaketin, jonka sisällöstä minulla ei ollut mitään tietoa. Saadessani paketin avasin sen ja sisältä löytyi vaaleanpunainen tahrainen anustappi, juuri sellainen jota olin fetisseistä kertoessani haaveillut ja joka itseasiassa nyt tätäkin haastattelua tehdessäni löytyy pepustani muistuttamassa minua hänestä. ;)

24. Pikkarit poislukien, onko ollut mitään tilausta/kokemusta mistä et ole pitänyt?

- Rikkinäinen dildo ei ollut ehkä ihan minun mieleen. Toki myyjä epäili, jottei se toimisi, mutta koska hän ei ollut siihen löytänyt paristoja niin se oli vain epäilys.

Muutoin kaikki tilaamani tavarat ja toimitukset ovat olleet ihania ja tuottaneet nautintoa minulle suuresti. 

25. Jotain mitä haluaisit vielä kertoa pikkariharrastukseen/myyjiin liittyen? Sana on vapaa!

- Myyjät: Olkaa innostuneita myydessänne tuotteitanne, nähkää hieman vaivaa myynti-ilmoituksessanne ja sähköpostikeskusteluissa pelkkä "ok" -vastaus karkottaa minut äkkiä toisaalle. Myyminen on kaikille vapaaehtoista, mutta ei pilata tätä ihanaa kaupankäyntiä huijauksilla ja muilla tempauksilla, jotkut myyjät oikeasti nauttivat saadessaan tehdä ostajat tyytyväisiksi ja uskoakseni saavat itsekin tyydytystä siitä.

Ostajat: Me kaikki ollaan ihmisiä ja asiallisella sekä kohteliaalla käytöksellä kaupankäynnistä tehdään ihana tapahtuma, johon on kiva palata uudelleen samankin myyjän kanssa. Osoitetaan kunnioitusta toisiamme kohtaan, jotta meillä kaikilla olisi vielä tulevaisuudessakin mahdollisuus nauttia pikkarikaupoista!

❤︎

Lopuksi vielä iso lämmin kiitos Kristianille kattavasta sekä erittäin mielenkiintoisesta haastattelusta! Jos sinulle tuli olo, että tahtoisit syystä tai toisesta laittaa hänelle viestiä, niin ota yhteyttä minuun sähköpostitse ja saat Kristianin yhteystiedot.

* Kristianin oikea nimi on muutettu.

1 kommentti:

 1. minulla ekat kokemukset on olleet yläasteikäisenä, kun tyttöjen vessan roskiksesta kävin dyykkaamassa kaikki tamponit, siteet ja pikkuhousunsuojat. Niitä sitten himassa koulun jälkeen haistelin ja välillä maistelinkin..
  Ekat pikkarit sain ammattikoulussa ollessa, seivasin tyttöjen pukkarista ne sillä aikaa kun tytöt oli suihkussa.
  Se oli menoa. Ihanat, vielä tahmeat ja lämpöiset pimppitahrat saivat mut sellasiin himoihin että oksat pois!
  On ollut monia live- ja postimyyntisuhteita useamman kymmenen myyjättären kanssa, muutaman kuumimman kanssa jo toistakymmentä vuotta ja edelleen tilaan tai käyn ostamassa piksuja samoilta naisilta. Hyvän makuinen, sopivan kermainen pimpsa mistä jää hyvät tahrat pikkareihin on parasta mitä tiedän.
  ms.Lemon on jostain syystä jäänyt kokematta, asia pitää korjata ensi tilassa!
  Eri ikäisten naisten pikkarit myös tuoksuvat ja maistuvat erilaisilta, nuoremmilla on hennommat ja makeammat aromit kuin kypsemmillä naisilla jotka tuoksuvat ja maistuvat voimakkaammalta, mutta silti niiiiiin herkulliselta.
  Itse tykkään, että haaraosassa on kunnon masturbointimehut useammalta päivältä. Niitä haluan maistella ja jos sattuu olemaan oikein paksut kermat, nuolen ne märäksi ja hieron terskaani vasten liukkaita pillulimoja.
  Pitää laittaa piksut tilaukseen ja tehdä rapsaa tänne miltä maistui..

  VastaaPoista