lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2017!


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2017 KAIKILLE KANSSAFETISTEILLE SEKÄ LUKIJOILLE!


Vuosi kului taas aivan uskomattoman nopeasti! On ollut aivan upeaa saada kirjoittaa tätä blogia ja tutustua uusiin, mielenkiintoisiin sekä fiksuihin persooniin! On ollut älyttömän hienoa huomata kuinka paljon asiallisia, hyväkäytöksisiä sekä sydämmellisiä ihmisiä tästä harrastajakunnasta löytyykään. Olette olleet aivan mahtavia ja olen erittäin häkeltynyt kaikesta positiivisesta palautteesta ja kehuista joita olen saanut! Monet ihmiset ovat ihan pelkillä sanoillaan saaneet minut erittäin iloiseksi sekä myös hymyilemään koko loppupäiväksi. Joskus ihan pienilläkin sanoilla tai teoilla on suuri vaikutus, varsinkin jos kyseinen päiväni on ollut stressaava tai kiireinen. 

Itse aion viettää uuden vuoden läheisteni seurassa rentoutuen, saunoen ja hyvää ruokaa kokaten. Taidan sallia itselleni myös lasillisen hyvää viiniä, Saattaapi olla että muutamat ilotulituksetkin käyn katsastamassa yötä kohden, vaikka en niitä itse tykkää juuri lähetelläkään.

Lopuksi haluaisin suuresti kiittää teitä kaikkia, olette oikeasti ihan mahtavaa porukkaa! Pidetäänhän hyvä fiilis yllä nyt tulevanakin vuonna! 

Muistakaa nauttia ja jakaa rakkautta! Pitäkää itsestänne hyvää huolta ja aloittakaa vuodenvaihde positiivisella mielellä! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti