keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Tuoksut

Kuvalähde
Olen viime aikoina saanut muutamia sähköposteja, joissa minua on pyydetty käsittelemään aihetta, joka on hyvinkin keskeinen osa käytetyiden pikkareiden fetissiä - nimittäin tuoksut. Voisin tässä lyhyesti tiivistettynä jakaa hiukan omia mielipiteitäni ja huomioitani kokemuksiini pohjautuen.

Pikkareihin tarttuneet tuoksut ovat yleensä juuri sitä, mitä käytetyiden pikkareiden hankkijat yleensä hakevat. On varmasti jo itsessään kiehtovaa hypistellä käsissään jotain, joka on ollut kosketuksissa tuntemattoman naisen intiimialueisiin. Kumminkin tuoksut toimivat usein ikään kuin todisteena, että pikkareita on tosiaan käytetty ja niitä on pidetty päällä. Tuoksu on kiihoke, jonka avulla fantasiointiin ja mielikuviin on helpompaa ja todentuntuisempaa uppoutua sekä eläytyä,

Silti tässäkin aiheessa törmää usein asioihin, joita ei välttämättä tule ihan heti ajateltua. Miksi toiset pikkarit tuoksuvat paremmilta kuin toiset? Miten varmistaa että pikkarit varmasti tuoksuvat? Miksi jotkut pikkarit eivät tuoksu lähes ollenkaan? Vastaukset näihin kysymyksiin ovat mielestäni aika yksiselitteisiä.

Jokaisen naisen vaginan pH tasa-arvo on erilainen ja se saattaa välillä vaihdella. Monet eri tekijät vaikuttavat tähän. Vaginan pH saataa järkkyä esimerkiksi seuraavista syistä; nopea kumppaneiden vaihtuminen, emättimen bakteeritulehdus, hygienian laiminlyöminen, liiallinen intiimialueiden pesu, epäsopivat pesuaineet, omalle keholle sopimaton ravinto, jne. Väärän pH-arvon tunnistaa usein lisääntyneestä vuodosta sekä pahasta kalamaisesta hajusta. Tasapainon järkkymistä voi kuitenkin ehkäistä mm. oikealla ruokavaliolla, kondomin käytöllä sekä huolellisella intiimihygienialla.

Olettaisin myös, että pikkareiden sisäosan materiaalilla on jonkinlainen merkitys siinä, miten tuoksut tarttuvat niihn. Pehmoiset materiaalit kuten puuvilla soveltuu parhaiten tähän tarkoitukseen. Huonoimpana toimii varmaankin erittäin ohut ja ilmava kangas. Pikkareiden materiaalilla muissa kohdissa ei ole niinkään väliä (esim. pitsiset, uimapukumaista kangasta, jne.), kunhan niiden sisäosa on sellaista, ettei se hylji kosteutta. Kannattaa myös pitää huolta siitä, että pinta-alaa on tarpeeksi oikeissa kohdissa. En usko että pikkareiden muut seikat sen enempää vaikuttavat asiaan, kunhan nämä asiat muistaa ottaa huomioon.

Tuoksut saattavat myös vaihdella kuukausien eri päivinä, riippuen toki ihmisestä. Joka tapauksessa totuus on, että meistä jokainen tuoksuu erilaiselta. Kaikkia maailman naisia ei vain yksinkertaisesti voi heittää samaan lokeroon. Se vain on fakta ja se kannattaa pitää mielessä. Omia tuoksujaan ei oikein voi kontrolloida tai muunnella. Mutta toisaalta, eikö juuri se ole osa viehätystä? Mielestäni olisi kovin tylsää jos me kaikki olisimme täysin samanlaisia ja tuoksuisimme tismalleen samalta. Me ihmiset kun olemme sellaisia että me emme kaikki tykkää samoista asioista ja mieltymyksemme vaihtelevat persoonasta toiseen, joku löytää tietynlaiset tuoksut kiihottavina, kun taas toiselle ne eivät tuoksu sen kummemmilta. Tätäkään ei voi tietää, ennen kuin kokeilee! Jos löydät pikkarit tietyltä harrastajalta, jotka mielestäsi tuoksuvat fantastisilta, kannattaa hänen kanssaan jatkossakin asioida.

Tärkeää on suhtautua hankintahetkellä realistisesti. Kysele ja kuulostele, mutta ole järkevä. Voit tehdä päätöksesi tuoksuista vasta sitten kun saat pikkarit oikeasti käsiisi.

3 kommenttia:

 1. Periaatteessa jo vieraat pikkarit saavat kullin kovaksi mutta mitä parin kaverin pikkareita nuuhkinu salaa niin pilluissa on aivan eri tuoksut.

  Kummallakin kyllä sellaiset aromit että kulli seisoo kovana ja spermanruiskeet ovat kovat.

  Kuumaa pillunhajuista kesää odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain on että me naiset tuoksumme ihan erilaisilta, vaikka samaa sukupuolta edustammekin. Jokaisen keho kumminkin toimii ja reagoi niin eri tavalla ja meillä jokaisella on omat rutiinimme sekä elämäntapamme. Mutta tylsäähän se olisi jos olisimme kaikki täysin samanlaisia (tai tuoksuisia).

   Poista
 2. Juurikin niin ... ihania ootte tuoksuinenne.

  VastaaPoista