lauantai 13. toukokuuta 2017

Haastateltavaksi blogiini?

Oletko pikkarifetisti? Haluaisitko kertoa omista kokemuksistasi sekä näkökulmistasi tähän harrastukseen liittyen? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Kuten blogini lukijat jo tietävätkin, teen silloin tällöin pikkarihaastatteluja, joissa haastateltavanani on aina joku, joka on kiinnostunut käytetyistä pikkareista, oli se sitten fetissi- tai kokeilumielessä. Nyt etsinkin uusia ihmisiä pikkarihaastatteluihin. Kriteereinä on ainoastaan, että omaat vähintään yhden kokemuksen liittyen käytettyihin pikkareihin, olet asiallinen ja jaksat syventyä haastattelukysymyksiin enemmän kuin kahdella sanalla vastaamalla. Sukupuolellasi, iälläsi (kunhan olet täysi-ikäinen) tai muilla ulkoisilla seikoilla ei ole mitään merkitystä. Kirjoitusasultasi tai -tyyliltäsi en vaadi mitään; ennen haastattelun julkaisemista oikoluen kirjoituksesi ja tarpeen vaatiessa muokkaan sitä helppolukuisemmaksi. Pääasia on, että olet haastattelussa avoin, rehellinen ja oma itsesi! Haastattelun voit antaa täysin anonyymisti keksimällä itsellesi nimen tai nimimerkin, mutta halutessasi voit esiintyä myös omalla nimelläsi. Haastattelu on täysin tekstipohjainen eikä sisällä kuvia, ellet itse ole halukas sellaisia siihen lisäämään. Haastattelu julkaistaan kesän/syksyn aikana blogissani.

Kiinnostuitko? Laita minulle viestiä osoitteeseen: lemonmilkplay@outlook.com. Esittele viestissä itsesi (lyhyt kirjoitus riittää, halutessasi saat toki kertoa enemmänkin). Valitsen haastateltavakseni pari ihmistä.

2 kommenttia:

  1. Voisi olla myös kenkäfettareiden haastatteluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmissa on tehdä jossakin välissä ainakin yksi kenkä/sukkafetissi -aiheinen haastattelu. ;)

      Poista