perjantai 25. elokuuta 2017

Sukkahousuhaastattelu: Creat1

Pikkarihaastattelujen innoittamana päätin tehdä muutaman toisenlaisenkin haastattelun. Tällä kertaa pääsemme pureutumaan sukkahousufetissiin mukavan ja asiallisen pitkänlinjanharrastajan, Creat1:n, kanssa! 

1. Esittele itsesi lyhyesti.

- Olen keski-ikäinen suomalainen mies. Seksuaalisuuteni kanssa olen ollut sinut lähes koko ikäni. Periaatteeni on, että se mikä ei vahingoita ketään, on silloin hyväksyttävää.

2. Mikä sai sinut alun perin kiinnostumaan käytetyistä sukkahousuista? 

- Koen ne hyvin naisellisena vaatekappaleena. Naisen tuoksut ovat kiihottavia. Sukkahousut pukevat naisen sääriä ja saavat ne näyttämään erittäin seksikkäältä. Kuin karamellin päällä olisi kaunis paperi.

3. Minkä ikäinen olit kun koit ensimmäisen käytetyt sukkahousut -kokemuksesi?

- Olin muistaakseni 20v. tai hiukan päälle. Mutta paljon tuotakin aikaisemmin koin jonkinlaista kiinnostusta sukkahousuihin, etenkin kun ne olivat naisen jalassa.

4. Kuinka kauan sitten tilasit ensimmäiset käytetyt sukkahoususi?

- Siitä on noin 25 vuotta.

5. Millainen oli ensimmäinen kokemuksesi käytetyiden sukkahousujen kanssa?

- Se oli jännittävä ja suuri kokemus nuorelle pojalle. Ostin erotiikka lehden kautta postitse itseäni vanhemmalta naiselta. Hän lähetti myös paperisen kuvan itsestään sukkahousut jalassa. Ajat olivat hiukan erilaiset vielä 90-luvun alussa, ennen nettiä.

6. Tilaatko sukkahousuja useammalta ihmiseltä? Jos, niin tilaatko niitä vain kerran per henkilö, vai onko sinulla yksi tai useampi vakkari? 

- Tilaan tavallisesti useammalta naiselta. Varsinaisia vakkareita ei ole, mutta joiltain minua miellyttäviltä myyjiltä olen tilannut 2-3 kertaa. Normaalisti jää yhteen kertaan.

7. Mitkä kriteerit ovat tärkeitä sukkahousumyyjässä?

- Tärkeimpiä ovat luotettavuus, sujuva viestinvaihto ja erityisesti se, että huomaan myyjän olevan ns. jyvällä siitä mitä haluan. Myös nopea toimitus ja toimitus sovitusti on erittäin tärkeää.

8. Onko sukkahousumyyjän iällä tai ulkonäöllä sinulle minkäänlaista merkitystä?

- Ei ole sinällään merkitystä. Teen kuitenkin ehkä mielummin kauppaa jo hiukan elämää nähneempien kanssa. Olen kokenut sen toimivammaksi kuin ihan teinien kanssa. En ole kuitenkaan ikärasisti, että kypsä asiaan vihkiytynyt parikymppinen voi olla ihan yhtä hyvä kauppakumppani kuin vaikka 30-40v. nainen.

9. Onko sinulle tärkeää tutustua toiseen lähemmin ennen sukkahousuhankintoja vai hoidatko homman mieluummin nopeasti ja virtaviivaisesti ilman sen kummempia höpötyksiä?

- Aina on tietenkin mukavampi pari viestiä vaihtaa ja saada ainakin ostopäätökseeni vaikuttavat asiat selviksi. Jos myyjä on innokas vaihtamaan viestejä, se sopii mainiosti, mutta sellaista en vaadi keneltäkään. Tässäkin mennään fiilispohjalta, puolin ja toisin.

10. Oletko ystävystynyt kenenkään myyjän kanssa?

- Olen jollain tasolla useammankin kanssa. Ajan kuluessa viestittely on sitten kuitenkin hiipunut.

11. Onko kohdallesi koskaan osunut huijari sukkahousutilauksissa?

- Olen tässä asiassa ollut hyvinkin onnekas. Muistelen, että harrastuksen alkuaikoina yksi on tehnyt oharit. Kysymys oli pienestä summasta, kun markka-aikaa elettiin. Parilla on ollut ilmiselvää yritystä olla lähettämättä sukkiksia, mutta hekin kyllä toimittivat sukkikset pienen kovistelun jälkeen.

12. Kuinka usein tilaat käytettyjä sukkahousuja?

- Ostokäyttäytymiseni vaihtelee ihan fiiliksen ja muiden mahdollisuuksieni mukaan. Joskus voi mennä useampikin kuukausi, etten tilaa mitään. Sitten voin ostaa paritkin peräkkäin. Elämäntilanteesta johtuen joskus on kulunut parikin vuotta etten ole tehnyt ostoksia.

13. Hankkiessasi käytettyjä sukkahousuja netin kautta, tilaatko ne postitse vai tapaatko toisen osapuolen livenä? Jos käytät molempia tapoja, niin kumpi on enemmän mieleesi ja miksi?

- Olen käyttänyt molempia tapoja, mutta ehdottomasti yleisempi kohdallani on postin kautta lähetys. Mieleisempi jonkin verran on tietty livekauppa, koska siinä näkee ihmisen joka on käyttänyt niitä sukkahousuja. Valitettavasti asuinpaikallani on ollut hyvin vähän livemyynnistä kiinnostuneita.

14. Onko sukkahousujen värillä, materiaalilla ja koristeluilla sinulle kuinka paljon merkitystä? 

- On ehdottomasti merkitystä. Pidän yksinkertaisista, hiukan ohuemmista sukkiksista ja sellaisista missä on kiiltoa. Materiaalina nailon on ainoa. Lempivärit ovat ruskea, musta ja valkoinen, mutta tässä kohtaa en ole mitenkään ehdoton.

15. Suositko jotakin tiettyä sukkahousumallia? 

- En varsinaisesti. Tunnistan kuitenkin "ammattilaisena" ne kahden euron housut, jotka eivät ole ihan ykkösenä toivelistalla.

16. Millä tapaa nautit käytetyistä sukkahousuista saatuasi ne käsiisi? 

- Haluan luonnollisesti haistella niitä, erityisesti jalkateristä sekä haarakiilasta.

17. Säilytätkö sukkahousut käytön jälkeen vai heitätkö ne pois?

- Erittäin tuoksuvat sukkahousut säilytän aina niin pitkään, kun niissä tuoksua riittää. Hajuttomat tapaukset menevätkin sitten aika nopeasti roskiin. Käytän ne ns. loppuun yleensä laukeamalla niihin.

18. Kuinka monet sukkahousut omistat tällä hetkellä? 

- Tällä hetkellä en omista kuin yhdet ainoat.

19. Mikä käytetyissä sukkahousuissa eniten viehättää/kiihottaa sinua?

- Kyllä se on jalkaterien voimakas tuoksu. Se on ihan ykkösjuttu mistä saan eniten kiksejä.

20. Minkälaisina yleensä tilaat käytetyt sukkahousut? Miksi juuri sellaisena?

- Niinkuin mainitsin edellisessä kysymyksessä, toivon ne myyjältä mahdollisimman voimakkailla jalan tuoksuilla, koska se on se minun juttu.

21. Jos sinulla on kumppani, niin tietääkö hän sukkisharrastuksestasi? Jos tietää, niin miten hän on suhtautunut asiaan?

- Hän ei tiedä harrastuksestani.

22. Pidätkö sukkahousuharrastuksesi salassa ystävä/lähipiiriltäsi vai oletko täysin avoin sen kanssa?

-  Pidän ehdottomasti täysin salassa. Tämä ei ole kuitenkaan mikään meriitti millään elämän alueella mielestäni.

23. Aiotko jatkaa sukkahousuharrastusta vielä pitkään vai onko sinulla suunnitteilla lopettaa se jossain vaiheessa?

- En usko, että tätä pystyy koskaan lopettamaan kokonaan, eikä siihen ole mielestäni tarvettakaan. Kun ikää tulee lisää, voi kiinnostus asiaan vähentyä sen myötä. Sellaisia merkkejä ei ole tosin ollut näkyvissä. Jatkan aivan fiilispohjalta.

24. Oletko koskaan tilannut sukkahousuja, joissa olisi jotain erikoisia ominaisuuksia?

-  En, jos ei jalkahien tuoksua lueta tähän mukaan.

25. Paras/mieleenpainuvin kokemuksesi sukkahousumyyjän taikka häneltä tilatun tuotteen kanssa?

- Niitä on useitakin. Kerran ostin yhdeltä tytöltä sukkikset postitse ja hän kertoi jo ennen lähetystä laittavansa pakettiin jonkin yllätyksen. Paketissa oli useammat käytetyt ja hyvinkin tuoksuvat sukkikset, vaikka yhdet olin ostanut. Ja se yllätys, siis mansikka kakun päällä, oli käytetyt pikkarit. Yleisesti sellaiset myyjät, joiden vaistoan olevan asiassa täysillä mukana, eivätkä pelkän rahan takia liikkeellä, he ovat olleet niitä helmiä ja mieleenpainuvia ihmisiä.

26. Huonoin/epämiellyttävin kokemuksesi sukkahousumyyjän taikka häneltä tilatun tuotteen kanssa?

- Parit todella tupakan käryiset ostokset olen joskus saanut. Koirankarvaa tuli myös kerran tuppo kaupalla tai sitten niillä sukkiksilla oli siivottu lattiat ennen lähetystä. Joskus on tullut myös tosi rikkinäisiä/isoja reikiä täynnä olevia sukkahousuja. Nämä kaikki ovat sellaisia mitä en halua ilmaiseksikaan. Sitten on ne tapaukset, joilta on odotettu pahimmillaan kolmekin viikkoa pakettia, vaikka muusta oli sovittu.

27. Oletko koskaan tilannut mitään muuta kuin sukkahousuja? Jos olet, niin mitä?

- En ole tilannut.

28. Jos olet tilannut jotain muuta kuin sukkahousuja, niin mikä niistä on ollut paras kokemuksesi?


29. Jos olet tilannut jotain muuta kuin sukkahousuja, niin onko ollut mitään mistä et ole pitänyt?


30. Jotain mitä haluaisit vielä kertoa sukkahousuharrastukseen/myyjiin liittyen? Sana on vapaa!

- Olen tosiaan ns. pitkän linjan harrastaja jo -90 luvun alusta. Se mikä niissä sukkiksissa eniten viehättää, on vuosien saatossa kyllä hiukan muokkautunut. Samalla tavoin, kuin me ihmiset muutumme, niin tämäkin asia muuttuu.
Olen miettinyt joskus monetko sukkahousut olen elämäni aikana ostanut. En yksinkertaisesti pysty siihen vastaamaan. Niitä on kymmeniä kymmeniä pareja, mutta ei puhuta kuitenkaan sadoista.

Myyjille voisin sanoa, että kuunnelkaa oikeasti mitä ostaja toivoo. Sillä on nimittäin todellakin merkitystä. Jos yhteistä kieltä ei löydy, kaupat jäävät usein toteutumatta. Tosin kaikki eivät pysty tietysti kaikkea toteuttamaan ja se pitää hyväksyä.


~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti