perjantai 4. toukokuuta 2018

Pikkarihaastattelu: Jani

Pitkästä aikaa taas pikkarihaastattelua! Tällä kertaa tarinansa meille kertoi turkulainen Jani. 
Kuva Janin tämänhetkisestä pikkarikokoelmasta.

1. Esittele itsesi lyhyesti.

Olen 39-vuotias sinkkumies Turusta. Luonteeltani olen huumorintajuinen, kiltti ja ehkä hieman ujokin mies, eli en uskalla kovin helposti lähestyä naisia.

2. Mikä sai sinut alun perin kiinnostumaan käytetyistä pikkareista? 

Olin 16-vuotias, kun eka kerran sain kosketuksen käytettyihin pikkareihin. Menin yöllä vessaan ja rupesin mielenkiinnosta etsimään äitini ja pikkusiskoni pikkareita, ja niitä kyllä löytyikin parit kappaleet. Pikkusiskon pikkarit ei tuoksuneet miltään mutta äitini pikkareissa oli sitä vastoin aivan huumaava tuoksu. Siinä sitten rupesin runkkaamaan äitini pikkareita haistellen ja samalla tuli isäni myös vessaan, sillä olin unohtanut laittaa oven lukkoon. Kiinnihän siinä sitten jäin, isä ei kyllä sanonut mitään koko asiasta, mutta epäilen, että kertoi kyllä mutsille, sillä tämän jälkeen en enää löytänyt äitini enkä siskonikaan pikkareita pyykkikorista.

3. Minkä ikäinen olit kun koit ensimmäisen käytetyt pikkarit -kokemuksesi?

Olin 16-vuotias.

4. Kuinka kauan sitten hankit ensimmäiset käytetyt pikkarisi?

Noin 3 vuotta sitten.

5. Millainen oli ensimmäinen kokemuksesi käytetyiden pikkareiden kanssa?

Oloni oli kuin olisin taivaaseen päässyt, vaikkakin isäni yllätti minut itse touhusta, mutta se orgasmi oli voimakkain mitä olin koskaan ennen sitä kokenut.

6. Hankitko pikkareita useammalta ihmiseltä? Jos, niin hankitko pikkareita vain kerran per henkilö, vai onko sinulla yksi tai useampi vakkari? 

En tilaa kuin korkeintaan kahdelta naiselta. Tällä hetkellä minulla on juuri kaksi vakiotoimittajaa, joista nyt toinen on jäänyt vähitellen pois, sillä häneltä ei ole tullut kovinkaan aromikkaita tuotteita, kun taas tämä toinen myyjä panostaa laatuun ja häneltä saan varmasti juuri sellaiset pikkarit joita olen toivonutkin.

7. Mitkä kriteerit ovat tärkeitä pikkarinaisessa?

- Luotettavuus ja ennen kaikkea pikkareiden aromitakuu. Se on ehdoton jos meinaa minut pitää itsellään asiakkaana. Nyt on tullut viime aikoina tilattua vain yhdeltä henkilöltä juuri noiden edellämainittujen seikkojen takia.

8. Onko pikkarinaisen iällä tai ulkonäöllä sinulle minkäänlaista merkitystä?

Ei ole, sillä pikkareiden aromit ovat minulle tärkeimmät. Mutta en kumminkaan itse tilaa pikkareita, jotka ovat kokoa XXL tai siitä ylöspäin. Korkein kokoluokka joka minulta löytyy on kokoa L.

9. Onko sinulle tärkeää tutustua pikkarinaiseen lähemmin ennen pikkarihankintoja vai hoidatko homman mieluummin nopeasti ja virtaviivaisesti ilman sen kummempia höpötyksiä?

Ei ole. Hoidan homman mieluusti mahdollisimman nopeasti ja virtaviivaisesti pois alta, jotta pääsen nauttimaan nopeasti pikkareiden aromeista.

10. Oletko ystävystynyt kenenkään pikkarinaisen kanssa?

En ole.

11. Onko kohdallesi koskaan osunut huijari pikkarihankinnoissa?

Valitettavasti viime syksynä kohdalleni osui huijari, joka pyysi pikkareista 40e, mutta kun olin maksun suorittanut niin hänestä ei enää kuulunutkaan yhtään mitään, eivätkä pikkarit koskaan saapuneet minulle.

12. Kuinka usein tilaat käytettyjä pikkareita?

Viime aikoina olen tilannut noin kuukauden tai kahden välein. Riippuu ihan siitä miten pikkareiden aromit säilyvät, mutta takaraja on kyllä se 2 kuukautta.

13. Hankkiessasi käytettyjä pikkareita netin kautta, tilaatko ne postitse vai tapaatko toisen osapuolen livenä? Jos käytät molempia tapoja, niin kumpi on enemmän mieleesi ja miksi?

Tähän mennessä olen tilannut vain postin kautta. Alueeltani löydy henkilöitä jotka myisivät pikkareita livenä.

14. Onko pikkareiden värillä, materiaalilla ja koristeluilla sinulle kuinka paljon merkitystä? 

On. Itse tykkään liukaspintaisista normaalimallisista pikkareista, joissa on pitsikoristelua. Mieluisimmat värit ovat kaikki punaisen eri sävyt, Mustat ovat myös mieleeni, sillä tahrat näkyvät niissä parhaiten.

15. Suositko pikkareissa enemmän tavallista mallia vai stringejä? 

- Suosin enemän tavallista mallia, koska niissä on mielestäni haarakiila isompi, joten hajut pysyvät  niissä paremmin eivätkä lähde kovin helposti pois.

16. Millä tapaa nautit käytetyistä pikkareista saatuasi ne käsiisi? 

- Ihan ensin annan niiden kuivua vähän aikaa, jonka jälkeen rupean masturboimaan samalla niitä haistellen. Näin saan useimmiten todella kovan orgasmin.

17. Säilytätkö pikkarit käytön jälkeen vai heitätkö ne pois?

Säilytän pikkarit niin kauan kuin aromit pysyvät tallessa.

18. Kuinka monet pikkarit omistat tällä hetkellä? 

Taitaa olla 5-6 kappaletta ja suurin osa näistä yhdeltä tietyltä myyjältä, jolta saan juuri sellaista tavaraa jota olen halunnutkin.

19. Mikä käytetyissä pikkareissa eniten viehättää/kiihottaa sinua?

- Niiden aromit on aivan mahtavat, varsinkin nyt tällä myyjällä, jolta olen viimeisimmät pikkarini tilannut.

20. Minkälaisina yleensä tilaat käytetyt pikkarit? Miksi juuri sellaisena?

48h käytettyinä ja yleensä tilaan kahdet kappaleet. Toiset normaalikäytössä olleet, eli saa olla virtsan hajua mukana. Itse pidän siitä, että pikkareihin suihkutetaan myös parfyymia, viimeisimmältä myyjältä löytyy todella seksikkään tuoksuinen parfyymi, jonka haistelu sekoitettuna virtsan tuoksuun on aivan mahtava yhdistelmä. Toiset pikkarit tilaan yleensä masturboituina ja nekin parfyymilla suihkutettuina.

21. Jos sinulla on kumppani, niin tietääkö hän pikkariharrastuksestasi? Jos tietää, niin miten hän on suhtautunut asiaan?

Ei ole kumppania.

22. Pidätkö pikkariharrastuksesi salassa ystävä/lähipiiriltäsi vai oletko täysin avoin sen kanssa?

-  Kukaan muu paitsi isäni ei tiedä tästä harrastuksesta enkä sitä meinaa kellekään mennä kertomaankaan.

23. Aiotko jatkaa pikkariharrastusta vielä pitkään vai onko sinulla suunnitteilla lopettaa se jossain vaiheessa?

Aion jatkaa pikkariharrastusta niin kauan kun se tuottaa minulle mielihyvää.

24. Oletko koskaan tilannut pikkareita, joissa olisi jotain erikoisia ominaisuuksia?

-  Viime kerralla uskaltauduin tilaamaan pikkarit, joissa oli parfyymin ja virtsan tuoksu, ja se oli niin mahtava elämys, että tilaan jatkossakin samanlaisilla tuoksuilla juuri tältä samalta myyjältä.

25. Paras/mieleenpainuvin kokemuksesi pikkarinaisen taikka häneltä hankitun tuotteen kanssa?

Yleensäkin juuri se kun saan pikkarit käsiini ja rupean niitä haistelemaan samalla masturboiden, niin silloin saan sellaisen tajunnanräjäyttävän orgasmin ettei seuraavaa samanlaista tulekaan ennen kuin tilaan uudet pikkarit.

26. Huonoin/epämiellyttävin kokemuksesi pikkarinaisen taikka häneltä tilatun tuotteen kanssa?

Kerran tilasin pikkarit ja pyysin masturboidut pikkarit niin tuoksu oli ihan järkyttävä virtsan tuoksu.

27. Oletko koskaan tilannut mitään muuta kuin pikkareita? Jos olet, niin mitä?

- En ole.

28. Jos olet tilannut jotain muuta kuin pikkareita, niin mikä niistä on ollut paras kokemuksesi?


29. Jos olet tilannut jotain muuta kuin pikkareita, niin onko ollut mitään mistä et ole pitänyt?


30. Jotain mitä haluaisit vielä kertoa pikkariharrastukseen/naisiin liittyen? Sana on vapaa!

- Lopuksi haluaisin vielä sanoa kaikille pikkariharrastelijoille sellaiset terveiset, että kun olette löytäneet luotettavan ja hyvän myyjän niin älkää vaihtako, jos tuote/tuotteet ovat olleet hyviä ja sellaisia joihin olette olleet tyytyväisiä. Tällä osastolla kun liikkuu myös valitettavasti aivan liikaa huijareita, jotka vievät joko rahat tai sitten tuote ei ole sitä mitä on alunperin sovittu. Sen takia itsellänikin on tällä hetkellä vain yksi henkilö johon luotan, että saan varmasti juuri sellaisia pikkareita kuin olen toivonutkin. Pikkarimyyjille sellainen viesti, että älkää huijatko asiakasta, jos sen teette niin voi olla hyvin mahdollista ettei teiltä enää kukaan halua jatkossa tilata.

~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti