sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Pikkarit.net jälleen kaatunut?

Huomasin tässä pari päivää sitten että pikkarit.netin sivut ovat taas poissa pelistä. Sivuille ei enää pääse, näyttää kuin ne olisivat täysin kadonneet. Tulokseksi saa vain jonkun (käsittääkseni) automaattiohjatun mainossivun.

Itse koin pikkarit.netin hyvin hyödyllisenä ja luotettavana sivustona. Toki paikka oli suhteellisen hiljainen (osittain ehkä siitä syystä että siellä ei trollit tai huijarit juurikaan pyörineet), mutta silti mielestäni mainio kohtaamispaikka kaikille pikkarifetisteille. Sivut kohdistuivat selkeästi tietyn fetissin ympärille ja yhteishenkeä sekä vastauksia askarruttaviin kysymyksiin löytyi pienehkön foorumin puolelta. Kohtuuhintaisella kuukausimaksulla pystyi myös tunnistautumaan/verifioitumaan ylläpidolle oikeaksi ja luotettavaksi profiiliksi, joka helpotti paljon ilmoituksia selatessa. Sivustolla oli myös eri-ikäisiä sekä -kokoisia ihmisiä, ei ainoastaan niitä "kiimaisia 18v. opiskelijatyttöjä", mikä oli mielestäni ihan äärettömän hieno asia. Monipuolisuus ja aitous kunniaan!

Mitä siis tapahtui? Muistaakseni noin vuosi sitten pikkarit.net kaatui ja oli poissa käytöstä hyvän aikaa, kunnes sivujen perustaja sai kasattua sen uudestaan pystyyn. Sivuston takanahan on ainoastaan yksi ihminen, joten ymmärrettävästi ylläpito, koodaus, jne. vie paljon aikaa. Mutta miten käy tällä kertaa? Jääkö pikkarit.net vain kaihoisaksi muistoksi mieliimme vai saammeko sen kenties vielä jonain päivänä takaisin, entistäkin ehompana? Tai ehkä joku muu perustaa samankaltaisen sivuston? En tiedä, mutta toivotaan toki parasta. Itse toivon laadukasta kohtaamispaikkaa, jossa on jonkintasoista moderointia.

Mitä mieltä itse olit pikkarit.netistä? Millaisia kokemuksia sinulla oli sivustosta?

Mielenkinnosta haluaisin myös tietää mitä muita pikkarifetissi -aiheisia sivustoja te harrastajat käytätte, missä keskustelette aiheesta tai missä selaatte/minne jätätte ilmoituksia? Kommenttikenttä on vapaa!

2 kommenttia:

  1. Huippuhyvä sivu mielestäni,tuli käytettyä palveluita sieltä..muuten kirpputori.net,mutteri.com,seksitreffit.fi.onko muita mitä kannattaa tutkia?vinkkejä otetaan vastaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Toivotaan että saataisiin sivut takaisin, tai mahdollisesti jotkut samankaltaiset.

      Poista