perjantai 14. heinäkuuta 2017

Pikkarihaastattelu: Kullervo

Heinäkuun haastattelussa meillä on tällä kertaa alistetuksi tulemisesta sekä sukkahousuista kiinnostunut Kullervo!
Kuva Kullervon omistamista pikkareista.
Kullervo käytetyt sukkahousut päällään. Kasvot peittyvät kätevästi pikkareilla.1. Esittele itsesi lyhyesti.

- Nimeni on Kullervo ja ikäni on 45. Asun yksin. Minulla ei ole ollut naisystävää moneen vuoteen. Luonteeltani olen rauhallinen ja ystävällinen ja pyrin käyttäytymään kaikkia ihmisiä kohtaan kohteliaasti. Ihmisten parissa ollessani en ole suulas, huomion keskipisteenä oleva, vaan enemmänkin syrjään vetäytyvä. Eli olen melko ujo, en osaa kovin helposti luoda kontaktia naisiin. Olen kuuntelijatyyppi ja siinä mielestäni varsin hyvä. Osaan kuunnella ja parhaani mukaan pyrin myös auttamaan jos jonkun mieltä painaa ikävät asiat. Seksuaalinen kanssakäyminen on ollut hyvin vähäistä viime vuosina. Nyt minulla on ollut usean kuukauden ajan etäsuhde naiseen, joka dominoi minua puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Minua kiihottaa alistuminen monella eri tapaa. Alistuminen on minulle hyvin voimakas fetissi.

2. Mikä sai sinut alun perin kiinnostumaan käytetyistä pikkareista? 

- Minua on aina kiinnostanut naisten alusasut. Rintaliivit ja pikkuhousut voivat olla todella kauniit. On kiihottavan näköistä kun naisella on yllään kaunis alusasu. Käytetyistä sukkahousuista olen ollut kiinnostunut jo pidempään ja sen myötä jossain vaiheessa rupesi myös käytetyt pikkarit kiinnostamaan ja kiihottamaan mieltä. Tosin meni aika pitkä aika ennen kuin ensimmäisen kerran ostin käytetyt pikkuhousut. Ajatus käytettyjen pikkareiden tuoksun kokemisesta kiihotti vähitellen entistä enemmän ja sitten viimein päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja tilata kyseisen tuotteen. Sinänsä kynnys pikkareiden ostamiseen ei ollut kovinkaan suuri, koska olin jo aiemmin ostanut käytettyjä sukkahousuja.

3. Minkä ikäinen olit kun koit ensimmäisen käytetyt pikkarit -kokemuksesi?

- Taisin olla 42.

4. Kuinka kauan sitten hankit ensimmäiset käytetyt pikkarisi?

- Ensimmäisen kerran ostin käytetyt pikkarit noin pari vuotta sitten.

5. Millainen oli ensimmäinen kokemuksesi käytetyiden pikkareiden kanssa?

- Olihan se jännittävää viimein avata paketti ja ottaa minigrip-pussista käteeni naisen päällä olleet pikkarit. Syke ainakin nousi ja kädetkin taisi hieman jännityksestä täristä kun vedin pikkarit esiin. Ne olivat tummansiniset ja niissä oli sopivasti pitsiä. Voi sanoa, että kauniit pikkuhousut. Nostin pikkarit heti naamalleni ja haistoin varovasti. Tuoksu oli aika voimakas, virtsanhaju oli varmaan päällimmäisin haju. En voi sanoa, että tuoksu olisi ollut mitenkään miellyttävä. Mitään mainittavaa kiihottumisen tunnetta en tainnut sillä hetkellä kokea. En ole sellainen, että pitäisin hyvin voimakkaista eritteiden tuoksuista. Mutta kuitenkin jatkoin varovasti pikkareiden haistelua ja laitoin ne välillä syrjään ja haistelin niitä sitten vähän ajan päästä uudelleen. Jossain vaiheessa taisin sitten masturboida samalla kun haistelin pikkareita, mutta sitä en varmasti muista.

6. Hankitko pikkareita useammalta ihmiseltä? Jos, niin hankitko pikkareita vain kerran per henkilö, vai onko sinulla yksi tai useampi vakkari? 

- Olen toistaiseksi ostanut käytetyt pikkarit ainoastaan kahdesti. Olen ostanut ne eri naisilta.

7. Mitkä kriteerit ovat tärkeitä pikkarinaisessa?

- Luotettavuus on kaikkein tärkein asia. Niin että myyjä tekee maksun saatuaan sovitut asiat ja asiakas saa pikkarinsa.

8. Onko pikkarinaisen iällä tai ulkonäöllä sinulle minkäänlaista merkitystä?

- Iällä ei ole minulle suurta merkitystä. Pääasia on tietenkin se, että hän on täysi-ikäinen. Ulkonäölläkään ei lopulta isoa merkitystä ole, ihan senkin takia, että naiset eivät välttämättä kasvojaan paljasta. Toki olisi tosi kiva, jos he paljastaisivat kasvonsa, mutta ilmeisesti suurin osa heistä haluaa ulkonäkönsä pysyvän salaisuutena. Joskus saattaa näkyvissä olla jokin vartalonosa, mikä tuntuu hyvältä. Mielikuvillahan tässäkin monesti varmaan toimitaan. Asiakas voi kuvitella myyjän ulkonäön, jos myyjästä on saatavilla jonkinlainen vartalokuva.  Runkatessa voisi tietenkin olla eduksi, jos myyjän ulkonäkö olisi tiedossa, mutta en ole varma, että haluaako pikkarimyyjä välttämättä sitä, että asiakas runkkaa myyjän kasvot mielessään…

9. Onko sinulle tärkeää tutustua pikkarinaiseen lähemmin ennen pikkarihankintoja vai hoidatko homman mieluummin nopeasti ja virtaviivaisesti ilman sen kummempia höpötyksiä?

- Pidän siitä, että pikkareiden myyntiin liittyvistä asioista keskustellaan myyjän kanssa riittävän perusteellisesti ennen kauppoja. En tarkoita mitään syvällisiä ja pitkiä keskusteluja aiheesta, vaan sen verran ainakin keskustelua tulisi käydä, että kaikki pikkareiden käyttöön liittyvät seikat tulisi huomioiduksi. En pidä välttämättä sopivana pikkarimyyjää kohtaan, jos keskustelu menee asian ulkopuolelle. En usko, että pikkarimyyjät sellaiseen suhtautuu kovin myötämielisesti. Siinä voi helposti tulla kuva, että asiakas ei haluakaan ostaa pikkareita, vaan pyrkii saamaan itselleen ilmaiseksi jotain tyydytystä siitä, että vaihtaa sähköpostitse ajatuksia. Ainakin aluksi keskustelu tulisi koskea yksinomaan pikkareihin liittyvää osto- ja myyntitapahtumaa. Siinä tapauksessa, että jostakin myyjästä tulee vakkarimyyjä, niin silloin keskustelun sisältö voi olla muutakin kuin pikkareiden  myyntiin liittyvää, mikäli se myyjälle sopii.

10. Oletko ystävystynyt kenenkään pikkarinaisen kanssa?

- Kuten edellä on tullut ilmi, niin minulla on ollut suhde naiseen, joka dominoi minua etänä. Häneltä ostin toiset pikkarit. Itse ainakin koen asian niin, että välillämme vallitsee myös ystävyyssuhde, koska olemme vaihtaneet ajatuksia monenlaisten arkisten asioiden suhteen ja tunnemme jonkin verran toistemme yksityiselämää.

11. Onko kohdallesi koskaan osunut huijari pikkarihankinnoissa?

- Pikkarikaupoissa minua ei ole huijattu, mutta sen sijaan yhden kerran on huijattu sukkahousukaupoissa. Maksoin tuotteesta, jota en sitten saanut. Tiedustelin häneltä asiasta muutaman kerran sähköpostitse. Aina hänellä oli jokin selitys sille, miksi hän ei ollut tuotetta postittanut. No, sitten viimein annoin asian olla. Rahallinen menetys ei nyt kuitenkaan ollut kovinkaan suuri.

12. Kuinka usein tilaat käytettyjä pikkareita?

- Kaksi kertaa olen ostanut käytetyt pikkarit. Ensimmäiset ostin noin pari vuotta sitten ja toiset syksyllä 2016. Eli aika harvoin olen ostanut. Kuten olen jo aiemmin todennut, niin sukkahousut on suurempi mielenkiintoni kohde ja niitä olen ostanut useammin.

13. Hankkiessasi käytettyjä pikkareita netin kautta, tilaatko ne postitse vai tapaatko toisen osapuolen livenä? Jos käytät molempia tapoja, niin kumpi on enemmän mieleesi ja miksi?

- Live-tapaamisia minulla ei ole ollut. Sekin olisi varmaan joskus mielenkiintoista kokea. Olisihan siinä tiettyä uudenlaista värinää, jos näkisi edessään naisen, jonka päällä housut ovat olleet. En ole kuitenkaan varma, että rohkenisinko ostaa pikkareita tai sukkiksia samalla paikkakunnalla asuvalta naiselta. Siinä on silloin ehkä suurempi paljastumisen pelko. Aika moni kuitenkin pitää käytettyjen pikkuhousujen ostamista aika erikoisena ja perverssinä puuhana. Toisaalta kokisin sen myös kiihottavana, eli siinä on minulla pieni dilemma, paljastumisen pelko vs. kiihottuminen.

14. Onko pikkareiden värillä, materiaalilla ja koristeluilla sinulle kuinka paljon merkitystä? 

- Kyllä on jonkin verran merkitystä. Punainen ja musta on suosikkivärejäni pikkareissa. Ja kyllä olisi kiva, että niissä olisi myös pitsiä. Kauniin näköisiä naisten pikkuhousuja on miellyttävää pelkästään katsella. Ehkä minulle on tosiaan merkityksellisempää pikkuhousujen estetiikka kuin niiden tuoksut.

15. Suositko pikkareissa enemmän tavallista mallia vai stringejä? 

- Pidän enemmän tavallisen mallisista pikkuhousuista. Jos olen aivan rehellinen, niin stringit, erityisesti ns. narustringit, ei ole minusta erityisen kauniit. Ja olen myös pohtinut, että miltä niitä tuntuu pitää jalassa. Onko ne oikeasti miellyttävän tuntuiset, jos naru menee pyllyvakoon… Ne eivät näytä naisen päällä minusta niin hyvältä kuin pyllyn peittävät pitsiset pikkuhousut. Eli tässäkin suhteessa pikkuhousujen estetiikka on minulle tarkeää. Mutta nämä on nyt näitä makuasioita...

16. Millä tapaa nautit käytetyistä pikkareista saatuasi ne käsiisi? 

- En enää muista miten toimin ensimmäisten pikkareideni kanssa saatuani ne, mutta luultavasti haistelin niitä ja runkkasin samalla. Toiset pikkarit tilasin Dominaltani. Olin toivonut, että ne olisi spermatut, eli niissä olisi toisen miehen spermaa. Niin kuin niissä sitten olikin. Dominani oli määrännyt, että minun tulee haistella niitä ja runkata ja kuvata koko tapahtuma videolle. Lopuksi jouduin vielä syömään oman spermani. Videon lähetin sitten Dominalleni.

17. Säilytätkö pikkarit käytön jälkeen vai heitätkö ne pois?

- Kyllä olen säilyttänyt molemmat pikkarit. Jonkin aikaa säilytin niitä sellaisenaan, mutta sitten jossain vaiheessa pesin ne. Saatan joskus pukea sukkahousujen kera myös puhtaat naisten pikkarit jalkaan. Sekin aiheuttaa kiihotuksen tunteen.

18. Kuinka monet pikkarit omistat tällä hetkellä? 

- Minulla on viidet pikkarit. Kahdet olen siis ostanut käytettyinä kahdelta eri naiselta ja muut kolme pikkaria ovat entisen naisystäväni jäljiltä jääneet minulle. Hän ei niitä ollut pitänyt ollenkaan eli ne oli uudet ja täysin käyttämättömät. Niitäkin olen joskus jalkaani pukenut.

19. Mikä käytetyissä pikkareissa eniten viehättää/kiihottaa sinua?

- Ehkä suurin viehätyksen tunne käytettyjen pikkareiden kohdalla liittyy alistumisfetissiini. Minulla on hyvin voimakas alistumisen halu ja koen käytettyjen pikkuhousujen haistelun nöyryyttäväksi, mikä kiihottaa minua. Kiihotusta vielä lisää, jos nainen pakottaa minut haistelemaan niitä. Tunne ja tietoisuus siitä, että niitä on äskettäin pitänyt joku nainen, on myös kiihottava. Kyllä se tuoksukin, vaikkei se aina välttämättä mielllyttävä olekaan, kiihottaa myös tietyllä tavalla.

20. Minkälaisina yleensä tilaat käytetyt pikkarit? Miksi juuri sellaisena?

- En pidä kovin voimakkaista tuoksuista. Yhtenä päivänä pidetyt sopii minulle parhaiten. Minulla kun on tämä alistumisfetissi, niin minua on pitkään kiihottanut ostaa jokin naisen asu, jossa olisi toisen miehen spermaa. Pikkarit, jotka ostin Dominaltani, oli spermatut.

21. Jos sinulla on kumppani, niin tietääkö hän pikkariharrastuksestasi? Jos tietää, niin miten hän on suhtautunut asiaan?

- Ei ole kumppania tällä hetkellä. Silloin kun oli, niin en vielä harrastanut tätä lainkaan. Jos olisin harrastanut, niin en olisi varmaan kertonut.

22. Pidätkö pikkariharrastuksesi salassa ystävä/lähipiiriltäsi vai oletko täysin avoin sen kanssa?

-  En ole kertonut, eikä ole aikomusta kertoa. En pystyisi olemaan asian kanssa avoin.

23. Aiotko jatkaa pikkariharrastusta vielä pitkään vai onko sinulla suunnitteilla lopettaa se jossain vaiheessa?

- En ole varma. Voisin toki tilata vielä, mutta minua kiinnostaa selvästi enemmän sukkahousut.

24. Oletko koskaan tilannut pikkareita, joissa olisi jotain erikoisia ominaisuuksia?

-  Kuten jo aiemmin totesin, niin toisissa ostamissani pikkareissa oli toisen miehen spermaa.

25. Paras/mieleenpainuvin kokemuksesi pikkarinaisen taikka häneltä hankitun tuotteen kanssa?

- Kyllä se kiihotti aika tavalla, että jouduin lähettämään Dominalleni nöyryyttävän videon, jossa haistelin pikkareita ja runkkasin ja kaiken päälle jouduin syömään spermani.

26. Huonoin/epämiellyttävin kokemuksesi pikkarinaisen taikka häneltä tilatun tuotteen kanssa?

- Olen tilannut vasta kahdet pikkarit, joten kokemusta ei vielä paljon ole. Kumpikin pikkaritilaus on ollut ihan positiivinen kokemus.

27. Oletko koskaan tilannut mitään muuta kuin pikkareita? Jos olet, niin mitä?

- Käytettyjä sukkahousuja olen tilannut ehkä noin kymmeneltä eri naiselta.

28. Jos olet tilannut jotain muuta kuin pikkareita, niin mikä niistä on ollut paras kokemuksesi?

- On ollut jännää nuuhkia eri naisten tuoksuja sukkiksista. Ei niissä kyllä kovin suuria eroja ole ollut. Olen sitten niitä sukkiksia pitänyt ahkerasti myös jalassani ja joskus on tehnyt mieli runkata sukkiksille. Olen pessyt niitä ja pitänyt niin pitkään, kunnes ne ovat menneet lopulta rikki. Kyllä kaikkein paras kokemus sukkisten kanssa on paketin avaaminen ja ensimmäiset nuuhkaisut.

29. Jos olet tilannut jotain muuta kuin pikkareita, niin onko ollut mitään mistä et ole pitänyt?

- Kerran sukkiksissa oli aika paljon koiran- tai kissankarvoja. Se ei ollut välttämättä miellyttävää. Ja kerran oli joku outo tuoksu, vähän turhan voimakas. En ole varma mikä tuoksu se oli. Ihan kuin se olisi ollut jonkun halvan tai huonolaatuisen hajusteen tuoksu, mutta en ole varma. Tai sitten sukkiksille oli kaadettu jotain imelää juomaa.

30. Jotain mitä haluaisit vielä kertoa pikkariharrastukseen/naisiin liittyen? Sana on vapaa!

- Käytettyjen sukkahousujen ostamisessa olen jo melko kokenut. Tuntui kiihottavalta kokeilla myös pikkuhousujen ostamista. Mutta luulen, että minusta ei kuitenkaan tule intohimoista pikkariharrastajaa. Voi olla, etten enää edes tilaa pikkareita. Sukkahousuja sen sijaan ostan jatkossakin, niihin olen jossain määrin koukussa. Pikkareiden haistelu ei kuitenkaan antanut minulle sellaista kiihotuksen tunnetta, että se aiheuttaisi miellyttäviä tuntemuksia. Ei oikein tullut sellaista fiilistä, että tätä on saatava lisää. Kuten aiemmissa vastauksissa totesin, niin hyvin voimakkaat eritteiden tuoksut eivät minua oikein viehätä. Mutta on mukavaa, että pikkarinaiset ovat suostuneet myymään minulle myös sukkahousuja. Heidän kanssaan on ollut ilo asioida.

~

Erityinen kiitos Kullervolle kattavista haastatteluvastauksista!

* Kullervon oikea nimi on muutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti