keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Pikkariarvostelu!

Kuten joku on jo saattanut huomata, teemme Kuiskauksia Kaapista -blogin ylläpitäjän kanssa aina välillä pienimuotoista yhteistyötä. Juttelemme sähköpostitse silloin tällöin ja joskus saamme uusia ideoita joita haluamme lähteä toteuttamaan. Tällä kertaa hän lähestyi minua kysyen, olisiko minulla mielenkiintoa antaa hänen tehdä minun pikkareistani arvostelu. Tämähän kuulosti erittäin kutkuttavalta idealta, joten olin heti mukana!

Olimme sopineet hänen kanssaan yhden vuorokauden käytetyistä pikkareista. Puin pikkarit jännityksellä päälle ja olin niissä siis sen sovitun vuorokauden. Tämän lisäksi päätin antaa hiukan ekstraa, ja vietin vuorokauden päätteeksi pikkareiden kanssa kostean masturbointisession. Tämän jälkeen pakkasin pikkarit heti tiiviisti minigrip -pussiin ja lähetin paketin hänelle. Paketin saatuaan hän laittoi minulle kumminkin viestiä, että pikkareissa oli hassu tuoksu, hänen mielestään hyvin erikoinen. Hänen kuvailemansa tuoksu kuulosti poikkeuksellisen vahvalta. Mietimme asiaa yhdessä hetken, ihmetellen että mistä tämä saattaisi johtua. Eipä kauaakaan kun tajusin mistä oikein oli kyse - pikkareiden kanssa viettämäni sessio sai pikkarit todella kosteiksi (olivat kuulemma kosteat vielä perille tullessakin) ja olin pakannut ne heti minigrip -pussiin, ilman että olin antanut niiden kuivahtaa rauhassa, eivätkä ne postituksen aikana saaneet tiiviissä pussissa ilmaa, jotta olisivat voineet kuivahtaa. Näin ollen tuoksut sitten voimistuivat itsestään mitä pidempään olivat kosteina ilmatiiviissä pussissa (postituksessa meni muutama päivä ja eikä pakettia myöskään oltu aukaistu heti kun se saapui perille).

Kun me molemmat tajusimme mistä oli oikein kyse, eli mitä pikkareille oli tapahtunut, niin minä tietysti pahoittelin hänelle että en ollut tällaista asiaa ymmärtänyt ottaa huomioon. Meillä on onneksi erittäin hyvä yhteisymmärrys ja rento asenne kummallakin. Hän aivan aluksi nämä kyseiset pikkarit saatuaan lähestyikin minua erittäin hienovaraisesti (tästä kaikki propsit hänelle! herrasmiesmäistä toimintaa kaikinpuolin), peläten että loukkaantuisin hänen kommentistaan liittyen pikkareiden tuoksuun. Minä taas puolestani olin helpottunut ja iloinen, että hän kertoi minulle asiasta - olisi oikeasti erittäin ikävää antaa aivan vääränlainen kokemus toiselle. Tämä oli myös ihan ensimmäinen kerta koskaan kun tällaista on minulle sattunut! Mutta onni onnettomuudessa, nyt opin jotain uutta ja tiedän välttää tekemästä samaa erhettä uudestaan. Näin ollen voin antaa parhaan mahdollisen kokemuksen toiselle osapuolelle.

Koska kyseessä oli sovittu yhteistyöarvostelu, halusin tietenkin että hän saa aidon kokemuksen, joten lähetin hänelle uudet pikkarit, tällä kertaa varmistaen että ne eivät menneet liian kosteina minigrip -pussiin. Nyt ne tietenkin saapuivat perille täysin normaalisti, niin kuin aina ennenkin kaikki lähettämäni pikkarit ovat saapuneet. Hän vaikuttikin erittäin tyytyväiseltä saamiinsa pikkareihin. Tässä suora lainaus hänen blogipostauksestaan:


"Ensimmäinen tuoksahdus pikkareista oli raikastuttavan kiihottavaa. Tuoksut olivat selkeästi vahvat, vaikka pikkareita oli käytetty vain päivän. Lisäksi ne olivat hieman tahraiset, mutta se vain lisäsi omaa kiinnostustani niihin. Tuoksut ovat myös säilyneet kokeilun jälkeen hyvin pikkareissa."


Olimme molemmat hyvillämme onnistuneesta kokeilusta. Minä varsinkin, sillä on aina erittäin ilahduttavaa kuulla, että toiselle osapuolelle kokemus on ollut miellyttävä. Pyrin siihen jokaisella kerralla kun pikkareita toteutan. Suhtaudun jokaiseen henkilöön ja lähetykseen henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti sekä yritän tarjota jokaiselle mahdollisimman autenttisen, aidon ja miellyttävän kokemuksen. Tähän mennessä saaduista positiivisista palautteista päätellen, olen tässä onnistunut. Samalla linjalla siis jatketaan tästäkin eteenpäin.

Pikkariarvostelun kokonaisuudessaan löydät Kuiskauksia Kaapista blogista tästä linkistä: http://kuiskauksiakaapista.blogspot.fi/2016/08/pikkariarvostelu-ms-lemon.html

Loppuun vielä kiitokset Kuiskauksia Kaapista -blogin ylläpitäjälle tästä pienestä yhteisestä projektistamme! Hänellä on hyvin kiinnostava aktiivinen blogi ja herra on itse myös mielenkiintoinen, asiallinen ja hauska tyyppi, jonka kanssa on erittäin mukava keskustella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti